Grupa Baby

Varsta: 2 - 3 Ani

Un mediu cald şi stimulant care sprijină dezvoltarea armonioasă prin oferirea de experienţe bogate senzorial.  Spaţii special amenajate pentru a încuraja dezvoltarea autonomiei şi a motricităţii grosiere.

Program previzibil, cu ritualuri şi rutine fixe pentru a uşura acomodarea la grădiniţă. Program de acomodare special gândit pentru antepreşcolari.

Peste 10 Ani de Experienţă  în educaţia antepreşcolară şi preşcolară

Grupa mica

Varsta: 3 - 4 Ani

Spaţiul grădiniţei este gândit să promoveze independenţa, autonomia şi să încurajeze primele experienţe de socializare.

Activităţile zilnice susţin construirea vocabularului activ şi pun bazele gândirii logico-matematice. Sarcinile de sortare, numărare, receptare a ritmurilor muzicale dezvoltă gândirea logică.

Centre de interes special alese pentru dezvoltarea celor mici

Grupa Mijlocie

Varsta: 4 - 5 Ani

Acum începem ieşirile săptămânale în natură la Centrul Outdoor. Specific acestei grupei este explorarea emoţiilor, împreună cu fixarea vocabularului adecvat medierii de conflicte.

Aceasta este vârsta la care introducem jocurile cu reguli pentru a îi învăţa despre importanţa respectării lor în viaţa de zi cu zi.

Programe specifice:  outdoor, ştiinţe aplicate, abilităţi practice pentru viaţă, lectură zilnică, artă, dezvoltarea caracterului, limbi străine

Grupa mare

Varsta: 5 - 6 Ani

Mediul grădiniţei este bogat în stimuli informaţionali pentru a pregăti intrarea în mediul şcolar, dar este şi locul în care sunt exersate abilităţile sociale atât de importante la această vârstă.

Programul Outdoor susţine interesul sporit pentru cunoaşterea lumii vii şi pentru înţelegerea relaţiei cauză-efect  în fenomenele naturale.

Personal calificat şi cu experienţă, într-un raport optim copii – adulţi

Contactati-ne

Pentru informaţii generale şi înscrieri, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0745 45 76 15 sau să completaţi formularul de mai jos. Mulţumim!